Badmintonligaen

1.

SKO 27
2.  SSB 20
3. VEB 17
4. AB 15
5. TSS 15
6. GSB 11
7. GEN 10
8. HBK 9
9. OBK 8
10. VB 3

1. Division

1. KMB 6
2. LLB 5
3. LAN 4
4. AAB 3
5. IKS 3
6.  SKB 2 3
7.  SSB 2 0
8.  VB 2 0

Seneste blogindlæg

Steen Schleicher Pedersen

Før VM - Jeg forstår ikke!

Fredag, 24 Juli 2015

Er der stadig medaljechance?

Mandag, 27 april 2015
Thomas Fenger

India Open - Kvartfinale

Fredag, 01 april 2016

All England : Jan Ø - Lin Dan

Fredag, 11 marts 2016

Turneringer:

* * *

 

6-11 marts:

Yonex German Open

Resultater

 

8-11 marts:

53 Portuguese International

Resultater

 

14-18 marts:

Yonex All England Open

Resultater

 

15-18 marts:

KaBal International Karviná

Resultater 

 

27-1 april:

Orleans Masters

Resultater 

 

29-1 april:

Victor Croatian International

Resultater 

 

 * * *

Badmintonshoppen på Instagram

Nyheder fra Badminton Danmark

Nyheder fra BWF

Nyheder fra Badmintonbladet

Fejl
  • Fejl under indlæsning af feed data
Badminton-nyt

Badminton-nyt

Badminton-nyts egen blog kommer med opdateringer på, hvad der forgår på sitet, og hvad der kommer af nye tiltag

Skrevet af - i Badminton-nyt.dk

Sæsonen er kommet godt i gang. Fjerde runde af Badmintonligaen er lige blevet spillet, og i denne uge venter en spændende Yonex Denmark Open i Odense.

 

For badminton-nyts vedkommende er sæsonen også kommet godt i gang, hvor flere af vores tiltag har lagt godt fra land. Specielt er vi rigtig glade for samarbejdet med vores bloggere Steen Pedersen og Joachim Persson, der fra start af har lagt et stort stykke arbejde i deres blogs.

 

Det er altid interessant at læse Steen Pedersens tanker om, hvad der foregår i badmintonverdenen. Lige fra vores egen andedam til senest om China Badminton Super League. Steen Pedersen laver også Powerranking fra hver runde i badmintonligaen. Vi har samlet dem alle på forsiden. Læs Steens blog.

 

Samtidig har Joachim Persson mere end fordoblet de virtuelle 1000 kroner, vi gav ham at lege med i starten af sæsonen. Så til dem, der ikke følger med i hans tips, så er det en god ide at hoppe med på vognen nu. Se Perssons Tips.

 

Nogle lagde sikkert mærke til det op til fjerde runde af Badmintonligaen, men vi vil lave optakt til hver enkelt runde i Badmintonligaen samt til Super Series turneringerne med dansk deltagelse. Vores fokus vil stadig være på resultaterne fra ligaen og turneringer rundt omkring i verden, men dette tiltag skulle gerne være med til at øge interessen, inden kampene går i gang.

 

Vi glæder os til Denmark Open i denne uge, og håber, I gør det samme. God efterårsferie!

Sidst ændret -
Visninger: 14924

Skrevet af - i Badminton-nyt.dk

Så er sommerferien ved at være overstået. Sæsonen står for døren, og vi glæder os til at komme i gang med det hele her på Badminton-nyt.

 

Til den nye sæson har vi her på siden lavet en del nye tiltag. Allerede nu er du ved at læse på hvor helt nye blogsite. Vi har fået to faste bloggere ombord. Den ene er tidligere landstræner og træner for Greve i sidste sæson, Steen Schleicher Pedersen. Den anden er Joachim Persson, der er blandt Danmarks bedste herresingler. Vi ser frem til mange spændende blogs fra de to herrer.

 

Vi har også fået lavet en kommentarfunktion til vores artikler. Så nu kan du give din mening til kende eller komme med en kommentar til artiklen.

 

I stil med sidste sæson så vil vi igen i år liveopdatere fra hver eneste runde i Badmintonligaen. Den første runde spilles den 3. september.

 

Men ganske kort, så glæder vi os bare til at komme i gang igen. Og heldigvis ligger der et VM lige om hjørnet og venter på os.

Sidst ændret -
Visninger: 17417

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
MySpaceMySpace
TwitterTwitter
WindowsLiveWindowsLive